HEAVENsDOOR.ro
BEAUTY CENTER
Salon Heaven's Door Cluj - str. Ciocarliei, nr. 32-34, cartier Marasti. Telefon 0744 435 440
Salon de remodelare corporala (slabire localizata, eliminare celulita), epilare definitiva, cosmetica, make-up, bronzare cu colagen, relaxare, spa si wellness.
RO EN
 
Heaven
voucher cadou online Heaven
Servicii Heaven's Door Cluj +

Salon Heaven's Door Cluj - voucher cadou online

voucher cadou salon Heavens Door - plata online cu cardul

Pasii necesari pentru comanda voucher cadou online

Voucher cadou la salon Heaven's Door Cluj - Gift card salon Cluj

De acum puteti achizitiona online vouchere cadou (gift card) pentru persoanele dragi!
Voucherul este cadoul perfect pentru orice ocazie, in orice perioada a anului.

Cum alegeti serviciile pentru voucher

1. Intrati pe pagina PRETURI (voucherele se pot comanda doar din varianta in limba romana a site-ului)
2. Selectati serviciile dorite prin apasarea simbolului "+" din dreptul pretului fiecarui serviciu.
3. In partea de sus, in chenarul verde, vor aparea serviciile selectate (numarul acestora si suma totala).
4. Daca doriti o cantitate mai mare din acelasi serviciu, puteti fie sa apasati din nou simbolul "+", fie sa o modificati inainte de finalizarea comenzii (asa cum e descris mai jos).
5. Daca doriti sa resetati toate serviciile selectate, apasati pe butonul "Reseteaza selectia", dupa care puteti incepe din nou selectia serviciilor dorite.
6. Daca doriti sa vedeti lista cu serviciile selectate, sa schimbati cantitatile serviciilor selectate, sa stergeti servicii sau sa finalizati comanda, apasati pe butonul "Comanda voucher cadou cu serviciile selectate"

Cum modificati serviciile de pe voucher

1. Dupa ce ati apasat pe butonul "Comanda voucher cadou cu serviciile selectate", veti fi directionat spre pagina cu lista serviciilor selectate.
2. Puteti schimba cantitatea din fiecare serviciu fie prin apasarea butoanelor "-" si "+", urmata de apasarea butonului "Actualizeaza cantitate", fie prin introducerea directa a cantitatii noi in casuta corespunzatoare urmata de apasarea butonului "Actualizeaza cantitate". Atentie!!! Butonul "Actualizeaza cantitate" trebuie apasat la fiecare modificare de cantitate a fiecarui serviciu in parte. Doar dupa apasarea butonului "Actualizeaza cantitate" se actualizeaza efectiv cantitea, se recalculeaza pretul pentru serviciul respectiv cu noua cantitate si se recalculeaza pretul total al voucherului.
3. Puteti sterge un serviciu prin apasarea butonulul "Sterge".
4. Daca doriti sa selectati si alte servicii, puteti apasa butonul "Continua cu selectia serviciilor".

Cum comandati voucherul cadou

1. Dupa ce ati selectat serviciile dorite in cantitatile dorite, sub lista cu servicii veti avea rubrica "TOTAL SERVICII" si suma totala de plata pentru voucher.
2. Veti completa urmatoarele informatii:
- numele persoanei careia ii oferiti voucherul cadou (pentru cine e voucherul)
- numele persoanei care ofera voucherul cadou (de la cine e voucherul, de regula numele dvs.)
- (serviciile - se completeaza automat de catre sistem)
- telefonul dvs. (este necesar pentru a avea modalitate de contact cu dvs. pentru diverse situatii legate de voucher, plata online etc.)
- emailul dvs. (este necesar deoarece veti primi si dvs. o copie a voucherului in varianta electronica pe acest email)
- telefonul persoanei careia ii oferiti voucherul (este necesar pentru a avea o modalitate de contact cu persoana respectiva pentru diverse situatii legate de voucher, programari etc.)
- emailul persoanei careia ii oferiti voucherul (este necesar intrucat voucherul achizitionat online va fi transmis in varianta electronica pe emailul persoanei careia ii oferiti voucherul cadou, aceasta putand prezenta emailul cu voucherul in varianta electronica)
- informatii suplimentare ( de ex. daca doriti ca voucherul sa fie trimis pe email la o alta data decat data cumpararii, sau orice alta informatie considerati dvs. ca e relevanta pentru noi).
3. Apasati butonul "Finalizeaza comanda".

Cum finalizati comanda voucherului cadou

1. Voucherul se va achita astfel:
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dupa ce ati apasat butonul "Finalizeaza comanda", veti fi redirectionat spre pagina securizata a procesatorului de plati unde este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Daca tranzactia se efectueaza cu succes, suma aferenta voucherului va fi retrasa din contul dvs. si veti primi un mesaj de confirmare a reusitei tranzactiei. Dupa aceea, un administrator va verifica comanda dvs. si va transmite voucherul in varianta electronica pe emailul beneficiarului si pe emailul dvs. fie in aceeasi zi, fie la data specificata de dvs.

3. Daca tranzactia esueaza, veti primi un mesaj aferent si atunci urmeaza sa fiti contactat de noi pentru a remedia problemele.

euplatesc - plata online cu cardul

Rate fara dobanda prin STAR BT

Star Forte
Star Forte

Ne gasiti si pe Facebook

Ne gasiti si pe Google+

SUNA ACUM
BACK TO TOP