HEAVENsDOOR.ro
BEAUTY CENTER
Salon Heaven's Door Cluj - str. Ciocarliei, nr. 32-34, cartier Marasti. Telefon 0744 435 440
Salon de remodelare corporala (slabire localizata, eliminare celulita), epilare definitiva, cosmetica, make-up, bronzare cu colagen, relaxare, spa si wellness.
RO EN
 
Heaven
voucher cadou online Heaven
Servicii Heaven's Door Cluj +

REMODELARE CORPORALA CLUJ

Radiofrecventa, cavitatie si vacuum intr-un singur aparat - TRIO ISHAPE

trio ishape

Trio iShape este un sistem complex de sculptare a corpului ce imbina cele mai avansate tehnologii de remodelare corporala intr-un singur aparat. Indicatii: remodelare corporala, slabire, lifting, reducerea celulitei, diminuarea ridurilor, eliminarea grasimii localizate.
Pentru rezulate optime este recomandata combinarea celor 3 tipuri de proceduri: radiofrecventa, cavitatie si vacuum. Pentru consultanta gratuita si programe personalizate va rugam sa ne contactati.

Radiofrecventa

Radiofrecventa este un procedeu des utilizat in terapiile de infrumusetare care ajuta la tonifierea pielii, reducerea ridurilor, imbunatatirea texturii pielii, producerea de colagen si topirea grasimii. Acest procedeu se realizeaza prin conducerea de temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, astfel ajuta la tratarea problemei din interior.

Indicatii: Radiofrecventa este indicata pentru persoanele cu piele flasca (dupa nastere pana la 6 luni), sani lasati, celulita, grasime sau exces de piele avand efect de remodelare corporala. De asemenea procedeul este utilizat si la fata pentru reintinerirea tenului si atenuarea ridurilor.

Contraindicatii: bolnavii de epilepsie sau tumori, boli acute inflamatorii, boli contagioase, plagi operatorii nevindecate, boli cardiace, diabet, alergii, probleme la nivelul coloanei vertebrale, femeile aflate la menstruatie sau care folosesc spirala ca metoda contraceptiva, persoanele care folosesc aparate de stimulare cardiaca, persoanele care folosesc proteze de orice fel, etc. Daca va stiti suferind de vreo boala, consultati-va cu personalul nostru inainte de a recurge la aceasta procedura.

Cavitatie

Cavitatia este un procedeu care are ca rezultat reducerea stratului adipos prin dezintegrarea celulelor adipoase cu ajutorul ultrasunetelor. Are ca efect reconturarea corporala vizibila dupa cateva sedinte de cavitatie, reducerea aspectului de coaja de portocala, oferind si o imbunatatire a pielii din punct de vedere al elasticitatii si a tonusului. In timpul procedeului se va percepe un sunet cu o intensitate mai mare, care pe parcurs se diminueaza. Sunt recomandate 6-10 sedinte, efectele fiind vizibile dupa a 4-a sedinta. Frecventa sedintelor trebuie sa fie de 1 la 4-5 zile.

Contraindicatii: epilepsie, boli cardiace, boli de piele, hipertiroidism, astm bronsic, afectiuni ale ficatului, rinichilor, interventii chirurgicale recente, sarcina, stimulator cardiac, tije, varice etc. Daca va stiti suferind de vreo boala sau de vreo alergie sau de vreo alergie, consultati-va cu personalul nostru inainte de a recurge la aceasta procedura.

Vacuum

Vacuumul este un procedeu utilizat cu eficienta in tratamentele anticelulitice prin antrenarea celulelor care confera aspectul de coaja de portocala, favorizand drenajul limfatic. Printre efectele vacuum-ului se numara arderea grasimilor, reducerea circumferintei, ameliorarea vergeturilor, imbunatatirea tonusului si a elasticitatii pielii, precum si a fermitatii la nivel cutanat.

Contraindicatii: boli cardiace, boli ale pielii, epilepsie, femei insarcinate, hipertiroidism etc. Daca va stiti suferind de vreo boala sau de vreo alergie, consultati-va cu personalul nostru inainte de a recurge la aceasta procedura.

Preturi remodelare corporala Cluj

PROCEDURI REMODELARE CORPORALA SI FACIALA cu Trio iShape

Radiofrecventa corporala - 1 sedinta
(topirea grasimii)
100 lei  + 
Cavitatie cu ultrasunete - 1 sedinta
(distrugerea celulelor grase si a celulitei)
100 lei  + 
Vacuum corporal - 1 sedinta
(drenaj limfatic)
50 lei  + 
Radiofrecventa faciala - 1 sedinta
(eliminarea ridurilor faciale)
100 lei  + 
PACHET 1: Tratament de reducere a grasimii si celulitei
- 10 sedinte de radiofrecventa
- 10 sedinte de cavitatie
- 10 sedinte de vacuum
- 10 sedinte de masaj anticelulitic x 30 min.
Pret intreg: 2850 lei
Pret redus: 1590 lei  + 
PACHET RECOMANDAT
Pachetul se poate achita si in 3 rate
PACHET 2: Tratament de reducere a grasimii si celulitei
- 5 sedinte de radiofrecventa
- 5 sedinte de cavitatie
- 5 sedinte de vacuum
- 5 sedinte de masaj anticelulitic x 30 min.
Pret intreg: 1430 lei
Pret redus: 875 lei  + 
PACHET 3: Tratament de reintinerire si tonifiere faciala
- 10 sedinte de radiofrecventa faciala
- 2 sedinte masaj facial x 20 min.
Pret intreg: 1060 lei
Pret redus: 750 lei  + 
PACHET 4: Tratament de reintinerire si tonifiere faciala
- 5 sedinte de radiofrecventa faciala
- 1 sedinta masaj facial x 20 min.
Pret intreg: 530 lei
Pret redus: 375 lei  + 
* pachetele se pot personaliza in functie de nevoile clientei
Rating: 5 din 5 (3 voturi)

Rate fara dobanda prin STAR BT

Star Forte
Star Forte

Ne gasiti si pe Facebook

Ne gasiti si pe Google+

SUNA ACUM
BACK TO TOP