HEAVENsDOOR.ro
BEAUTY CENTER
Salon Heaven's Door Cluj - str. Ciocarliei, nr. 32-34, cartier Marasti. Telefon 0744 435 440
Salon de remodelare corporala (slabire localizata, eliminare celulita), epilare definitiva, cosmetica, make-up, bronzare cu colagen, relaxare, spa si wellness.
RO EN
 
Heaven
voucher cadou online Heaven
Servicii Heaven's Door Cluj +

Norma 0.3 referitoare la bronzarea la solar

tuburi uv solar cluj

Norma 0.3 la saloanele de bronzat

Incepand cu luna septembrie 2016, se aplica noi prevederi legale privind functionarea saloanelor de bronzat. Printre aceste prevederi sunt si urmatoarele:
- fiecare client trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere inainte de prima sedinta de bronzare efectuata in cadrul salonului respectiv
- fiecarui client i se intocmeste o fisa personala in care se noteaza tipul de piele (identificat de personalul salonului) precum si planul de bronzare ales de client (planul de bronzare se alege dupa un tabel standard cu valori maxime de bronzare in functie de tipul pielii)
- toate aparatele de bronzat din Romania trebuie sa respecte asa-numita norma EU 0.3

Norma EU 0.3 spune ca IRADIANTA ECHIPAMENTELOR DE BRONZARE (iradianta de eritem) NU TREBUIE SA DEPASEASCA 0.3 W/MP. Orice aparat de bronzat care depaseste aceasta limita este considerat nesigur pentru utilizare.
Aceasta norma a fost conceputa astfel incat o sesiune de bronzare la un solar cu tuburi de 0.3 W/mp sa ofere acelasi efect de bronzare ca soarele de vara mediteranean in mijlocul zilei, dar fara riscul de inrosire sau iritare a pielii.

Ce inseamna norma 0.3 pentru clienti

Trebuie sa stiti ca tuburile UV care respecta norma de 0.3 W/mp nu au performante de bronzare inferioare! Intr-adevar, va creste putin timpul necesar obtinerii aceluiasi bronz (cu aproximativ 3-4 minute), dar merita avand in vedere avantajele enumerate mai jos.

Avantajele bronzarii la solar cu tuburi UV de 0.3 W/mp

- veti obtine un bronz mai sanatos, mai intens si care va dura mai mult in timp
- pielea dvs. nu va fi agresata de procesul de bronzare
- timp de relaxare extra pentru dvs. (la solarul nostru aveti GRATUIT placa de VIBROMASAJ la fiecare sedinta de bronzare)
- se elimina riscul de supra-expunere sau de ardere
- se sintetizeaza mai bine vitamina D

Lampile UV din solarul nostru megaSun Tower Optima

Pentru a ne alinia noilor cerinte, solarul nostru a primit lampi NOI Ultra Gold Extreme + Vitamin D.
Lampile Ultra Gold Extreme + Vitamin D fac parte din categoria produselor PREMIUM din domeniul bronzarii, fiind fabricate de catre compania germana JW Sales (Narva Lichtquellen Gmbh), companie ce produce si brand-ul Cosmedico.
Aceste lampi UV sunt lampi de bronzat unice, ce aduc un plus de vitamina D corpului prin combinatia ideala de UVA/UVB.
Pentru a respecta noile norme de siguranta dar si pentru a obtine un bronz superior, au fost create aceste lampi UV care sa bronzeze intens si sa aduca cat mai multe beneficii pentru organism. In aceste lampi UV s-a echilibrat raportul dintre razele UVA si UVB pentru ca bronzul sa fie puternic, uniform si de lunga durata, iar asimilarea Vitaminei D in organism sa se faca mai rapid.
Procesul de sinteza al vitaminei D existente in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine. Vitamina D este importanta deoarece asigura buna functionare a majoritatii celulelor si organelor din corp, intareste sistemul imunitar si cel osos si poate proteja chiar impotriva unor tipuri de cancer.


Vino acum la solarul nostru pentru a obtine un bronz natural si sanatos.

Cititi mai multe despre serviciile noastre de bronzare cluj

Rate fara dobanda prin STAR BT

Star Forte
Star Forte

Ne gasiti si pe Facebook

Ne gasiti si pe Google+

SUNA ACUM
BACK TO TOP